Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η 17 Νοέμβρη ανήκει σε εκείνους που διακριτικά κάποιο Φθινόπωρο "δεν είχαν καιρό να σκεφτούν το αύριο, παρά μόνο να ζήσουν και να σκεφτούν ελεύθεροι".

Ανήκει και σε όλους εκείνους που σαράντα εννιά χρόνια μετά συνεχίζουν να εξεγείρονται διεκδικώντας ένα κομμάτι γης για να στήσουν ένα διαφορετικό κόσμο.

 Όχι λοιπόν,  2 + 2 δεν κάνουν 5 επειδή κάποιοι θα θελήσουν να μας πείσουν .

Η κριτική μας σκέψη, η γνώση της αλήθειας, η ελευθερία του νου,  η συνειδητοποίηση ότι είμαστε μέλη αλλήλων, η αγάπη μας προς τον Άνθρωπο, είναι η δική μας γροθιά στον φόβο και τον πανικό που κατά καιρούς προσπάθησαν και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν οι ολίγοι, για την χειραγώγηση των πολλών . Επιτέλους να σιωπήσουν οι φωνές της αδικίας, του σκοταδισμού, της εκμετάλλευσης, το συντομότερο δυνατό από όλο τον πλανήτη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του σχολείου μας κο Κωλέττα Σωτήριο, το Σύλλογο Καθηγητών και ιδιαίτερα την κα Νικολαΐδου Χαρά για τα υπέροχα σκηνικά μας, καθώς και τα παιδιά της Γ τάξης που με δημιουργικότητα, θέληση και χαρά συμμετείχαν στην εκδήλωση της επετείου του Πολυτεχνείου.

                                                        

                                                                    Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

                                                                   Συμεωνίδου Β. - Τσιάτσιου Μ.