Εκπαιδευτικές Επισκέψεις
Επίσκεψη στο Ιστορικό Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Στο πλαίσιο του μαθήματος Μεσαιωνική και Νεότερη Ιστορία η Β1 τάξη του σχολείου μας με πρωτοβουλία της καθηγήτριάς τους κ. Σ. Καραπατσιά και με συνοδεία της ιδίας και της κ.Γκουλιάκου επισκέφθηκε τον Φεβρουάριο το Ιστορικό Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στην Θεσσαλονίκη.

2 Εκπαιδευτικές επισκέψεις στο εργοστάσιο «ΣΟΥΡΩΤΗ».

Με σκοπό να γνωρίσουν οι μαθητές της ΒΆ γυμνασίου την λειτουργία μιας βιομηχανικής μονάδας, στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκαν δυο επισκέψεις στο εργοστάσιο ΣΟΥΡΩΤΗ στα Βασιλικά της Θεσσαλονίκης το σχολικό έτος 2014-15.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Γ Τάξης στο Πολεμικό Μουσείο και το Λευκό Πύργο

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου τα τμήματα Γ1 και Γ2 του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις δύο αίθουσες με μνήμες από τη Νεότερη Ελληνική Ιστορία και το έπος του 1940.

Πολιτιστικός Περίπατος με το Β2 του Σχολείου μας

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 το τμήμα Β2 του Σχολείου μας με τις καθηγήτριες κ.Λεβέντη Ειρήνη και κ.Γρηγοριάδη Ολυμπία πραγματοποίησε πολιτιστικό περίπατο στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την ενότητα «Γνωριμία με τον τόπο μου» του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Υποδιευθύντρια Α
ΠΕ02 Φιλόλογος

ΔΗΜΟΥΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΔΗΜΟΥΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Υποδιευθυντρια Β
ΠΕ03 Μαθηματικός