ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έλεγχοι προόδου και Εγγραφές των μαθητών.

Διαβάστε Περισσότερα

Οδηγίες

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής- Δήλωσης Προτίμησης
στα ΕΠΑ.Λ. & στα ΓΕ.Λ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακοίνωση

Παρακαλούνται οι γονείς που δεν έχουν δώσει το email τους στο σχολείο, να δημιουργήσουν email αν δεν έχουν και να το γνωστοποιήσουν στο σχολείο.
Απο την Διεύθυνση

Tοιχογραφία με τίτλο «Περισσότερο Χρώμα στη Ζωή»

«Περισσότερο Χρώμα στη Ζωή»
Η τοιχογραφία με τίτλο «Περισσότερο Χρώμα στη Ζωή» δημιουργήθηκε αφιλοκερδώς από τους Ζωγράφους Σταύρο και Γιώργο Παναγιωτάκη, ως μια προσφορά προς τους μαθητές του 1ου Γυμνάσιου & 1ου ΓΕΛ Σταυρούπολης.
Το έργο διαστάσεων 15 Χ 10 μέτρων βρίσκεται στη δυτική πλευρά του σχολικού συγκροτήματος, επί της οδού Πεσόντων Ηρώων και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2016. Η υλοποίηση του έγινε με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού και της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων, ενώ τα υλικά ειδικών προδιαγραφών που χρησιμοποιήθηκαν για το σχεδιασμό και χρωματισμό της επιφάνειας του τοίχου, ήταν μια ευγενική χορηγία της Σχολικής Επιτροπής, του Δήμου Παύλου Μελά.

Διαβάστε Περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιουνίου 9
Τελετή αποφοίτησης της ΓΆ Γυμνασίου

Στις 9-6-2017 και 21.00 μμ πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΓΆ γυμνασίου. Προηγήθηκε θεατρική παράσταση των μαθητών του 1ου Γυμνασίου στις 19.00 μμ, με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Δαγκλή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΠΕ80 - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Υποδιευθύντρια Α
ΠΕ02 Φιλόλογος

ΔΗΜΟΥΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΔΗΜΟΥΛΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Υποδιευθυντρια Β
ΠΕ03 Μαθηματικός