ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Πολυτεχνείο...50 χρόνια μετά!!!

Μια νύχτα που άλλαξε την ιστορία

             και οι φοιτητές...

μάς έδειξαν τον δρόμο προς τη Δημοκρατία!


Κάθε χρόνο στις 17 του Νοέμβρη όλοι οι μαθητές αποτίουν φόρο τιμής σε εκείνους τους ήρωες, τους επώνυμους και ανώνυμους αγωνιστές, που πήραν μέρος στο μεγάλο ??ξέσπασμα?? στον αγώνα για Δημοκρατία, Ελευθερία, Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Το σχολείο μας,  το 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης, δεν θα μπορούσε παρά να τιμήσει με τον τρόπο του, την επέτειο αυτή. Μαθητές από διάφορες τάξεις και κυρίως της Γ΄ Γυμνασίου συμμετείχαν ενεργά, ζωντάνεψαν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου μέσα από τις αφηγήσεις, τις απαγγελίες ποιημάτων και κυρίως μέσα από την καθηλωτική παρουσία της χορωδίας και της ορχήστρας του σχολείου μας, ερμήνευσαν διαχρονικά τραγούδια, πάντα υπό την καθοδήγηση της μουσικού κας Καδιανά Σοφίας. Η καλλιτεχνική επιμέλεια του Αμφιθεάτρου από την κα Νικολαΐδου Χαρά ολοκλήρωσε με άρτιο τρόπο τη θέαση και καθήλωσε μαθητές, γονείς και αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα των παιδιών, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή μας, κο Αντωνιάδη Κωνσταντίνο, για την αμέριστη βοήθειά του, τους υποδιευθυντές μας, καθώς και τον σύλλογο Διδασκόντων.

Ολοκληρώνοντας,  να ευχαριστήσουμε κυρίως,  όλους τους μαθητές μας,  που παρακολούθησαν  με χαρά και ενδιαφέρον την εκδήλωση για την  Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Κρατάμε τα λόγια των πρωταγωνιστών της Γιορτής...

               Το Πολυτεχνείο μας καλεί

                                       Να συμμετέχουμε

                                               Να αντιστεκόμαστε

                                                       Να αγωνιζόμαστε


Οι υπεύθυνες καθηγήτριες

Καραμεσίνη Ευδοκία

Συμεωνίδου Βασιλική

Τσιάτσιου Μάρθα